Wort Cooler
Wort Cooler reduce temperatura mustului la temperatura de inoculare necesară. În berării, răcirea se efectuează în mod obișnuit după fierberea mustului și separarea drojdiei.
Detalii:
- Capacitate 10 - 2.000 hl
- Material în funcție de cerințe (1.4301/AISI 304, 1.4404/AISI 316L, ...)
- Opțiuni: diferite niveluri de automatizare; acces la întreținere la distanță; pompă de întărire; răcitor de must; inoculare de drojdie.
Mai multe detalii despre produs
Pentru răcirea mustului se folosește un schimbător de căldură cu plăci. Procesul de răcire se face într-o sau două etape. Într-un proces cu o singură etapă, apa de bere rece este folosită ca singur agent de răcire. Apa de bere poate fi răcită până la aproximativ 1°C într-un chiller separat, care funcționează cu glicol, amoniac sau soluție antigelă. Mustul intră în schimbătorul de căldură cu plăci la aproximativ 100°C.
Datorită interacțiunii dintre mustul fierbinte și apa de bere rece în schimbătorul de căldură, temperatura mustului este redusă la aproximativ 2 - 3°C, în timp ce temperatura apei de bere crește la aproximativ 80°C. Apa de bere este folosită pentru următoarea bere, astfel încât energia este returnată procesului de producție a berii. Într-un proces cu două etape, mustul fierbinte este mai întâi răcit cu apa de bere la aproximativ 20°C, iar apoi în a doua etapă cu glicol, amoniac sau soluție antigelă la temperatura de inoculare. Apa de bere caldă poate fi, de asemenea, folosită pentru următoarea bere.
- Eficiență energetică ridicată cu apă de bere ca agent de răcire
- Design modular personalizat cu un PLC standard
- Montat pe un pat pentru instalare ușoară și pornire
- Execuție igienică și capacitate completă de curățare în loc
Galerie de imagini
Explorați nișele industriale.
Descoperiți gama noastră variată de produse și servicii adaptate pentru a satisface nevoile dumneavoastră specifice. Contactați-ne astăzi pentru a discuta cum vă putem ajuta.
Descoperă
Produsele Noastre
Descoperiți gama noastră variată de echipamente și consumabile de înaltă calitate pentru industria alimentară și sectorul băuturilor.